Corporate Recruiter – Amsterdam – 40 uur

Werkplekbeheerder IT – Arnhem – 40 uur
oktober 12, 2018
B&P Personeelsdiensten BV is FD Gazellen 2018!
oktober 19, 2018

Corporate Recruiter
Amsterdam
40 uur

Zijn het optreden als sparringpartner voor de business en het opzetten van succesvolle zoekstrategieën je op het lijf geschreven? Ben jij daarbij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen recruitment en pas je in een dynamische omgeving waar veel veranderd? Dan is de functie van Corporate Recruiter a.i. bij Nuon (part of Vattenfall) jouw nieuwe uitdaging!

Wie ben jij en wat neem je mee?

We zijn op zoek naar een Corporate Recruiter met zichtbare passie voor het recruitmentvak, die stevig in zijn/ haar schoenen staat en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Je bent in staat om een sterke operatie te draaien en mee te denken met verbeteringen. Sociaal, ondernemend en zelfstandig zijn kernwoorden die jou perfect omschrijven. Je beschikt over de volgende kwalificaties:
• ruime ervaring als Recruiter (corporate of bureauzijde)
• opleiding op HBO of WO niveau
• sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden: je bent in staat om je communicatiestijl te variëren afhankelijk van de doelgroep;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Je functie

Binnen het recruitmentteam ben je als Corporate recruiter verantwoordelijk voor diverse afdelingen. De focus ligt op de Business Area Customers & Solutions, de commerciële tak van de organisatie gericht op onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de staffuncties en technische functie op ons hoofdkantoor in Amsterdam.
• Als Corporate Recruiter sta je middenin de business, schakel je direct met Hiring Managers en word je gezien als professioneel advies- en sparringpartner over operationele en strategische recruitmentzaken.
• Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces: van intake tot aanbod.
• Je bent in staat om binnen korte tijd jouw interne netwerk én externe netwerk op orde te hebben en voelt je thuis in deze commerciële omgeving.
• Tevens kan je perfect anticiperen op de behoeften van de business met de meest relevante, innovatieve en efficiënte zoekkanalen in de steeds veranderende markt.
Kortom: een brede functie waarin je in staat bent vele ballen in de lucht te houden, maar vooral de kans krijgt om jouw toegevoegde waarde als Corporate Recruiter te laten zien en het verschil te maken!

Reageren of meer informatie?

Neem contact met ons op via recruitment@bp-personeel.nl of via 026-7999099.
Je kunt reageren tot en met 18 oktober 2018.