B&P Personeelsdiensten BV is FD Gazellen 2018!

Corporate Recruiter – Amsterdam – 40 uur
oktober 16, 2018
Recruitment Coördinator – Amsterdam – 40 uur
oktober 29, 2018

 

Dit jaar behoort B&P Personeelsdiensten BV tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn daarmee winnaar van de FD Gazellen award 2018. Dit maakte het Financieel Dagblad bekend. Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria.

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moet je aan een aantal criteria voldoen. Zo dien je onder andere een minimale omzetgroei te hebben van 20% over een periode van drie jaar. Deze omzetgroei mag niet onderbroken zijn. In het eerste jaar moet je omzet minimaal € 250.000 bedragen. Je moet ten minste op 1 januari 2015 economisch actief zijn en je dient een financieel gezond bedrijf te zijn. Allemaal criteria waar wij al enkele jaren aan voldoen. Op 13 november vindt de feestelijke uitreiking plaats van de FD Gazellen Award voor de regio Oost-Nederland en worden de prijzen in ontvangst genomen.

Over B&P Personeelsdiensten BV

B&P Personeelsdiensten BV bestaat uit circa 40 enthousiaste professionals die zich inzetten om de opdrachtgevers te voorzien van kwaliteit, specialisme en capaciteit. B&P Personeelsdiensten BV richt zich met name op detachering binnen Banking, Finance en ICT profielen en gaat altijd voor“de perfecte match”. Dit doen zij met veel passie, enthousiasme, inzet en liefde voor het vak.